Υπηρεσίες

Super market

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου διαθέτει super market στην περιοχή του Περάματος. Το κατάστημα συνεχίζει σταθερά την ανάπτυξη του, προσπαθώντας να προσφέρει πάντα τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

περισσότερα +

Ζωοτροφές

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου διαθέτει εργοστάσιο ζωοτροφών, το οποίο παράγει συμπληρωματικά μίγματα διατροφής για τα κοπάδια των τοπικών κτηνοτρόφων.

περισσότερα +

Ασφάλειες

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου δραστηριοποιείται και στον κλάδο των ασφαλειών προσφέροντας οικονομικά και αξιόπιστα πακέτα ασφάλισης στους κλάδους ζωής, κατοικίας και αυτοκινήτου.

περισσότερα +

Εμπόριο ελαιολάδου

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου, θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα του ελαιολάδου της περιοχής, δημιούργησε στις εγκαταστάσεις της ένα σύγχρονο χώρο συγκέντρωσης, φύλαξης και εμπορίας ελαιολάδου.

περισσότερα +

Τυροκομείο

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου διατηρεί και εκμεταλλεύεται ιδιόκτητο τυροκομείο στο Πέραμα Μυλοποτάμου από το 1966. Ο τρόπος παρασκευής των τυριών ακολουθεί τις παραδοσιακές συνταγές της περιοχής.

περισσότερα +

Χημείο

Η ΕΑΣ Μυλοποτάμου, θέλοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παραγωγών και πελατών της δημιούργησε και λειτουργεί ένα σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου ελαιολάδου.

περισσότερα +